GadgetGear.nl

Arlo Smart abonnementen nu ook in Nederland

Lang waren de abonnementen die je voor Arlo camera’s kon aanschaffen beperkt tot domweg het opnemen van beelden in de cloud. Maar ze waren wel enorm goedkoop. Nu kun je, optioneel, jouw camera’s voorzien van Arlo Smart.

Met Arlo Smart gaan de servers van Arlo niet alleen jouw beelden opslaan. Ze gaan de beelden ook analyseren. Hierdoor is het mogelijk om slimmere alarmeringen te gebruiken. Bijvoorbeeld door personen te herkennen, maar later dit jaar ook objecten zoals langsrijdende auto’s. Ook huisdieren worden door de dienst herkend en je krijgt meteen 60 dagen opslagtermijn bij de opnamen. Je sluit het Arlo Smart abonnement af per Arlo camera.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten