Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Arlo Smart abonnementen nu ook in Nederland

Lang waren de abonnementen die je voor Arlo camera’s kon aanschaffen beperkt tot domweg het opnemen van beelden in de cloud. Maar ze waren wel enorm goedkoop. Nu kun je, optioneel, jouw camera’s voorzien van Arlo Smart.

Met Arlo Smart gaan de servers van Arlo niet alleen jouw beelden opslaan. Ze gaan de beelden ook analyseren. Hierdoor is het mogelijk om slimmere alarmeringen te gebruiken. Bijvoorbeeld door personen te herkennen, maar later dit jaar ook objecten zoals langsrijdende auto’s. Ook huisdieren worden door de dienst herkend en je krijgt meteen 60 dagen opslagtermijn bij de opnamen. Je sluit het Arlo Smart abonnement af per Arlo camera.

Arlo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.