GadgetGear.nl

Verkoop Google Home van start

Eindelijk, Google Home is nu echt verkrijgbaar in Nederland. Hoewel de speakers via grijze import al wel te vinden waren, liggen ze nu zelfs bij de Albert Heijn.

Google trapt af met de originele Google Home en Google Home Mini speakers. Daarnaast zijn diverse techmerken berichten aan het uitsturen dat ze compatible zijn met de Nederlandse virtuele assistent van Google. Zo ontvingen we onder anderen notificaties van Netatmo, Bol.com en Tado.

Zelfs Auping zet in op Google Assistant en introduceert vandaag een luistersprookje dat kan worden aangeroepen met “Hey Google, praat met Auping bedtijdverhaal”. Een interactief verhaal dat is ingesproken door Birgit Schuurman.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten