Sonos Roam
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sonos Roam, de ‘draagbaardere’ smart speaker

Sonos presenteerde tijdens de IFA van 2019 de Sonos Move. Een Sonos smart speaker die mee naar buiten kan. Die je ook als bluetooth speaker kunt gebruiken. Maar die ook nogal groot is om mee te nemen. De Sonos Roam lijkt het ideale antwoord.

Net als bij de Sonos Move, is deze smart speaker niet langer afhankelijk van WiFi. Verlaat je jouw WiFi netwerk, dan zal de speaker meteen omschakelen naar een bluetooth speaker. Zo kun je de Sonos speaker ook onderweg blijven gebruiken.

Sonos Roam

De Sonos Roam kan ook worden ingezet als de bleutooth bron voor al je andere Sonos speakers. Sonos ziet bluetooth dan als input waar vandaan je naar al je Sonos speakers kunt streamen. Natuurlijk is de speaker ook te bedienen vanaf de Sonos app, Google Assistant en Apple AirPlay 2.

Met Sonos Sound Swap debuteert een leuke nieuwe feature op de speaker. Komt deze in de buurt van een andere Sonos speaker, kun je de play toets ingedrukt houden om de muziek over te dragen op de andere speaker.

Sonos Move Wit

De Roam is veel compacter en lichter dan de Sonos Move. Zo weegt de Sonos Roam maar 450 gram.

Beschikbaarheid

De Sonos Roam ligt vanaf 20 april in de winkel voor €179. Via onze CoolBlue link is hij ook al in duopack te bestellen voor €358.

Sonos Roam kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.