Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Thuis lasergamen kan nu ook met Nerf

Nooit meer darts verliezen en toch lekker de strijd met elkaar aan gaan. Dat kan met de Nerf Laser OPS Pro series. Met de nieuwe guns ga je thuis lasergamen.

De nieuwe Nerf Laser OPS Alphapoint guns komen in single- en duopacks. Je kiest jouw kleur en gaat de strijd aan. De guns schieten niet alleen met lasers, maar maken ook laser geluiden. Ook krijg je feedback van de guns hoeveel virtuele munitie er nog is en hoeveel leven je nog over hebt.

 

De ervaring gaat nog verder met de app. Koppel een smartphone en gebruik de speciale houder voor nog meer live feedback. Daarnaast kun je op die manier ook augmented reality gevechten aan gaan in huis. Heerlijk als je geen vrienden beschikbaar hebt.

Wil je de ervaring nog een stuk heftiger beleven, heeft Hasbro de Laser OPS Deltaburst. Deze grotere gun geeft terugslag en heeft een modus om drie keer achtereen te vuren. Ieder schot levert ook een terugslag op.

Nerf Laser OPS kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.