GadgetGear.nl

Thuis lasergamen kan nu ook met Nerf

Nooit meer darts verliezen en toch lekker de strijd met elkaar aan gaan. Dat kan met de Nerf Laser OPS Pro series. Met de nieuwe guns ga je thuis lasergamen.

De nieuwe Nerf Laser OPS Alphapoint guns komen in single- en duopacks. Je kiest jouw kleur en gaat de strijd aan. De guns schieten niet alleen met lasers, maar maken ook laser geluiden. Ook krijg je feedback van de guns hoeveel virtuele munitie er nog is en hoeveel leven je nog over hebt.

 

De ervaring gaat nog verder met de app. Koppel een smartphone en gebruik de speciale houder voor nog meer live feedback. Daarnaast kun je op die manier ook augmented reality gevechten aan gaan in huis. Heerlijk als je geen vrienden beschikbaar hebt.

Wil je de ervaring nog een stuk heftiger beleven, heeft Hasbro de Laser OPS Deltaburst. Deze grotere gun geeft terugslag en heeft een modus om drie keer achtereen te vuren. Ieder schot levert ook een terugslag op.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten