GadgetGear.nl

Google’s Pixel Slate tablet gelekt

De tablet markt wordt al jaren gedomineerd door Apple. Op enige afstand gevolgd door Samsung en ver daaronder de rest. Met de Pixel Slate zou Google zelf ook een belangrijke speler op de tablet markt kunnen worden.

De Google Pixel Slate tablet is dit weekend gelekt via Mysmartpice. Het toestel zal waarschijnlijk dinsdag pas worden gepresenteerd door Google.

De Pixel Slate lijkt, in tegenstelling tot de Pixel smartphones en de Pixel C tablet, niet op Android te draaien. Het lijkt erop dat Google de keuze heeft gemaakt voor Chrome OS. Chrome OS is echt nog een zeldzaamheid op tablets en wordt vooral in goedkoper laptops en desktops ingezet.

De tablet krijgt ook ondersteuning voor een stylus. Net als de Pixelbook van vorig jaar. Daarmee zou deze tablet ook goed gebruikt kunnen worden als digitaal tekentablet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten