Google Home eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Lekker op tijd voor de feestdagen, liggen de slimme speakers van Google in de winkel. De Google Home en Google Home Mini trappen af. Andere speakers en het slimme display, volgen waarschijnlijk later.

Hoewel de Google Home speakers al wel werkend waren te krijgen in Nederland, spraken ze nog geen Nederlands. Met de lancering van de speakers hier, zijn ze binnen enkele dagen, ook in het Nederlands te gebruiken. Bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan wanneer je ze via grijze import naar Nederland haalt.

Vanaf dinsdag, zijn ze vooral verkrijgbaar via de webshop van Google zelf. Vanaf 24 oktober moet de speaker ook in gewone winkels liggen. Mogelijk kiest Google hiervoor om de speaker gefaseerd op de markt te kunnen brengen en zo de service goed in de gaten te kunnen houden terwijl deze live gaat.

Google Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Google Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl