Velux Active nu te koppelen met Google Home

Enige tijd geleden zag je hoe onze Jeroen zijn dakraam verving voor een Velux Active. Daarmee kon hij toen al de koppeling maken met het netwerk van Netatmo. Vandaag laat Velux weten ook met Google Home overweg te kunnen.

Hoewel de verbinding met Netatmo prettig is, zijn de Velux dakramen nu veel beter in jouw smart home te integreren. Immers hoef je Google alleen nog maar te vragen om het raam te openen of te sluiten. In de Integra series blijft de regensensor actief. Dus mocht je een buitje over het hoofd zien, kunnen deze dakramen zichzelf nog altijd sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.