GadgetGear.nl

General Mobile introduceert de GM 9 Pro met Amoled scherm

De GM 9 Pro is het nieuwe vlaggenschip van General Mobile.  General Mobile ontwikkelt betaalbare slimme mobiele oplossingen met de hoogste kwaliteitsnormen. Het Turkse mobiele telefoonmerk exporteert de smartphones naar 33 landen ter wereld en claimt één van de top vijf merken in Nederland te zijn.

General Mobile bracht eerder in de Benelux de GM8, GM8 Go, GM6 en GM5 Plus uit. Dit nieuwe toestel valt vooral op door het nieuwe 6.01 inch Amoled scherm. De telefoon beschikt over een dubbele camera – 12 MP en 8MP – en een 8MP selfie-camera met flits – met een DxOMark-score van 91 punten voor zijn fotoprestaties en 90 punten voor zijn elektronische beeldstabilisatie (EIS).

GM 9 Pro is vanaf december verkrijgbaar in de kleuren Space Grey en White Gold met een verwachte verkoopprijs van € 389. Het toestel is voorzien van dual-SIM en Corning Gorilla Glass 5. Met een 6.01 inch AMOLED full HD+-scherm en Dolby Vision HDR.

Chipset

We vinden de Qualcomm Snapdragon SDM660 in de GM 9 Pro met 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen. Met een batterijcapaciteit van 3800 mAh biedt GM 9 Pro naar eigen zeggen een ononderbroken video-ervaring tot wel twintig uur. GM 9 Pro is daarnaast voorzien van Dolby Atmos-luidsprekers aan de boven- en onderkant die zouden zorgen voor een driedimensionale audio-ervaring.

Altijd de nieuwste updates

Met GM 9 Pro en het Android One-besturingssysteem, biedt General Mobile de nieuwste technologieën. Het toestel heeft verschillende interne functies die zijn ontwikkeld binnen het bereik van het Android One-programma en worden lang voorzien van maandelijkse updates. ook kunnen gebruikers alle hoge resolutiefoto’s en -video’s vrij en onbeperkt  opslaan met de ‘Google Foto’s’-app door ze te laten comprimeren door Google. Daarmee wordt het formaat van de foto’s weliswaar iets kleiner, maar heb je onbeperkte opslag in de cloud.

GM 9 Pro, waarvan het ontwerp, R&D, productontwikkeling en productie worden uitgevoerd door General Mobile, biedt foto’s die zijn gemaakt in HDR-modus. Het toestel kan 4K-video’s opnemen. Verder zorgt de elektronische beeldstabilisatie van de telefoon dat het effect van trillen of bewegen minder van invloed is op de kwaliteit van de video’s. Ook kunnen er met de GM 9 Pro in de bokeh-modus foto’s met onscherp achtergronden worden gemaakt.

 

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten