Dit is Samsung’s nieuwe mid-range series

Samsung komt met twee nieuwe Android smartphones in het middensegment. Het gaat om de nieuwe Samsung Galaxy J4+ en de Samsung Galaxy J6+.

Samsung Galaxy J4+

De nieuwe lijn met Samsung telefoons trapt af met de Samsung Galaxy J4+. Een 6 inch smartphone met een 18.5:9 beeldverhouding. Het toestel heeft een HD+ resolutie en is dus gericht op 720P HD content.

Achterop het toestel, krijg je een enkele 13 megapixel camera. Voorop krijg je 5 megapixels voor selfies.

Samsung heeft het toestel voorzien van de Qualcomm Snbapdragon 425 chipset. Dit is een quad-core chipset op 1.4GHz. Afhankelijk van de uitvoering, krijg je 2GB of 3GB werkgeheugen en 16GB of 23GB opslagruimte. Met een micro-SD kaart kun je dit tot maximaal 256GB vergroten. De accu meet 3.300mAh.

Samsung Galaxy J6+

Het tweede toestel uit de lijn, is eveneens een 6 inch smartphone met een 18.5:9 beeldverhouding. Het toestel heeft ook een HD+ resolutie en is dus gericht op 720P HD content.

De camera configuratie van de Galaxy J6+ is een stuk steviger. Met 13+5 megapixels achterop krijg je in theorie, een veel mooier plaatje. Voorop krijg je 8 megapixels voor selfies.

De Galaxy J6+ draait ook op de Qualcomm Snapdragon 425 chipset. Nu met 3 of 4GB werkgeheugen. Net afhankelijk van de uitvoering die je koopt. Ook ligt er dan al 32GB of 64GB aan opslagruimte in. Dit is met microSD te verruimen naar maximaal 256GB. Je krijgt een 3.300mAh accu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram