GadgetGear.nl

Dit is Samsung’s nieuwe mid-range series

Samsung komt met twee nieuwe Android smartphones in het middensegment. Het gaat om de nieuwe Samsung Galaxy J4+ en de Samsung Galaxy J6+.

Samsung Galaxy J4+

De nieuwe lijn met Samsung telefoons trapt af met de Samsung Galaxy J4+. Een 6 inch smartphone met een 18.5:9 beeldverhouding. Het toestel heeft een HD+ resolutie en is dus gericht op 720P HD content.

Achterop het toestel, krijg je een enkele 13 megapixel camera. Voorop krijg je 5 megapixels voor selfies.

Samsung heeft het toestel voorzien van de Qualcomm Snbapdragon 425 chipset. Dit is een quad-core chipset op 1.4GHz. Afhankelijk van de uitvoering, krijg je 2GB of 3GB werkgeheugen en 16GB of 23GB opslagruimte. Met een micro-SD kaart kun je dit tot maximaal 256GB vergroten. De accu meet 3.300mAh.

Samsung Galaxy J6+

Het tweede toestel uit de lijn, is eveneens een 6 inch smartphone met een 18.5:9 beeldverhouding. Het toestel heeft ook een HD+ resolutie en is dus gericht op 720P HD content.

De camera configuratie van de Galaxy J6+ is een stuk steviger. Met 13+5 megapixels achterop krijg je in theorie, een veel mooier plaatje. Voorop krijg je 8 megapixels voor selfies.

De Galaxy J6+ draait ook op de Qualcomm Snapdragon 425 chipset. Nu met 3 of 4GB werkgeheugen. Net afhankelijk van de uitvoering die je koopt. Ook ligt er dan al 32GB of 64GB aan opslagruimte in. Dit is met microSD te verruimen naar maximaal 256GB. Je krijgt een 3.300mAh accu.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten