GadgetGear.nl

De Motorola One met Android One komt eraan

Motorola heeft voor Nederland de Motorola One gepresenteerd. Een smartphone die draait op Android One en daarmee langdurig updates en een degelijke snelheid beloofd.

Motorola One

Motorola werd jaren geroemd om haar bijna Nexus smartphones. Dat wil zeggen dat Motorola altijd minimale wijzigingen aanbracht aan Android en dat is fijn. Je haalt gewoon meer performance uit de chipset. Maar er is meer.

Met Android One is de installatie van Android helemaal gestandaardiseerd. Hierdoor worden veiligheidspatches op een veel hogere snelheid uitgeleverd aan de gebruiker en kan dit op een hele lange termijn. Met Google Play Protect ontvang je de veiligheidsupdates op dagelijkse basis.

Je krijgt dus ook de nieuwste technologie van Google aan boord. Denk aan Google Lens. Een camera app met als doel om je juist meer informatie te geven over wat je voor de camera ziet. Van een gerecht tot een schilderij of gebouw. Qua camera krijg je trouwens 13 megapixels achter en 8 megapixels voor.

De Motorla One krijgt met de Qualcomm Snapdragon 625 een middenklasse chipset aan boord. Toch zal je daar naar verwachting echt een prima ervaring mee krijgen. Niet alleen ligt er een relatief vlotte Adreno 505 GPU in voor games, maar ook een nette 4GB werkgeheugen. En Android One is een relatief lichte versie van Android.

Motorola One Power

Er komt ook een Motorola One Power, maar die gaat hier niet verkocht worden. Deze heeft een wat breder en hoger scherm met een Full HD+ resolutie waar de Motorola One het met HD+ moet doen. Daarnaast zijn er nog een aantal punten waarop de power editie net iets meer te bieden heeft.

Beschikbaarheid

De Motorola One gaat €299 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten