GadgetGear.nl

Case Logic introduceert nieuwe laptop sleeves

Laptop Sleeves, het lijken producten waar weinig fout mee kan gaan. Sterker nog, ik heb onlangs de ouder versie van de sleeve gekocht, en dacht tevreden te zijn. Toch blijkt er ruimte voor verbetering.

De nieuwe sleeves zijn niet alleen gemaakt van Memory Foam. Case Logic heeft nu ook een zachte binnenkant toegevoegd. Zo krijgen laptops nog meer bescherming. Vooral laptops waarbij het exterieur een coating heeft gekregen, zullen naar verwachting minder snel sporen van slijtage laten zien.

Case Logic gaat de nieuwe Reflect Sleeve verkopen in de kleuren zwart, rood en blauw. Hij wordt geproduceerd in de formaten 15,6 inch laptop, 14 inch laptop, 13 inch laptop en MacBook Pro 13”.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten