GadgetGear.nl

Airtame 2 combineert presentaties met digital signage

Onlangs hebben we de Airtame getest, een handige dongle om presentaties mee te geven. Toen zagen we al dat Airtame werkten aan een uitbreiding voor digital signage (of narrowcasting). Met de AirTame 2 krijgt het platform meer mogelijkheden.

De Airtame 2 is opnieuw een dongle die je in een TV of monitor steekt. Lekker gemakkelijk via HDMI. Wanneer de stick ook nog met WiFi verbonden is, kun je zeer snel presenteren over één of meerdere schermen.

Gebruik je de schermen niet voor een presentatie, kun je gebruik maken van de digital signage mogelijkheden. Van gewoon mooie foto’s tot het weergeven van dashboards en andere zaken.

Deze mogelijkheden zijn relatief nieuw terwijl de hardware van de Airtame al wat ouder is. Om de beleving van digital signage nog soepeler te maken, bevat de Airtame 2 meer geheugen. Ook heeft het merk een kensington lock opening toegevoegd zodat je de stick kunt beveiligen tegen diefstal en zorgt de nieuwe interne antenne voor een veel beter bereik. Ook de achterliggende WiFi chip is hiervoor vernieuwd.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten