Onlangs hebben we de Airtame getest, een handige dongle om presentaties mee te geven. Toen zagen we al dat Airtame werkten aan een uitbreiding voor digital signage (of narrowcasting). Met de AirTame 2 krijgt het platform meer mogelijkheden.

De Airtame 2 is opnieuw een dongle die je in een TV of monitor steekt. Lekker gemakkelijk via HDMI. Wanneer de stick ook nog met WiFi verbonden is, kun je zeer snel presenteren over één of meerdere schermen.

Gebruik je de schermen niet voor een presentatie, kun je gebruik maken van de digital signage mogelijkheden. Van gewoon mooie foto’s tot het weergeven van dashboards en andere zaken.

Deze mogelijkheden zijn relatief nieuw terwijl de hardware van de Airtame al wat ouder is. Om de beleving van digital signage nog soepeler te maken, bevat de Airtame 2 meer geheugen. Ook heeft het merk een kensington lock opening toegevoegd zodat je de stick kunt beveiligen tegen diefstal en zorgt de nieuwe interne antenne voor een veel beter bereik. Ook de achterliggende WiFi chip is hiervoor vernieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.