GadgetGear.nl

OnePlus kondigt nieuwe USB-C Bullets aan

Met de OnePlus 6 introduceerde het merk haar Bullets Wireless headset. Een headset die met mij inmiddels al heel wat kilometers rond de wereld heeft mogen maken. Met de nieuwste OnePlus smartphone (6T) komt een nieuwe generatie bedrade Bullets van OnePlus.

En die aankondiging doet natuurlijk meteen wat stof opwaaien. Want waarom USB-C Bullets? Schrapt OnePlus de 3,5mm audiopoort op het nieuwe model? Dat gaan we nog zien.

De USB-C Bullets van OnePlus zijn de directe opvolger van de Bullets V2. De audio ervaring zou met de nieuwe Bullets een stuk hoger van niveau zijn. Zo maakt OnePlus gebruik van de gamma DAC van Cirrus Logic voor een hoger dynamisch bereik. Door het signaal nu digitaal (via USB-C) aan te leveren aan de headset, krijgt OnePlus ook meer controle over de omzetting van het geluid van digitaal naar analoog.

De nieuwe bekabeling is voorzien van Aramidevezels. Deze zorgen dat de kabels minder kunnen rekken waardoor de oortjes langer meegaan.

Het meest opvallende aan deze headset is natuurlijk de prijs. €19,95. Dezelfde prijs als de huidige Bullets V2.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.