GadgetGear.nl

IFA: Targus introduceert haar nieuwe Thunderbolt 3 hub

Onafhankelijk van het type laptop dat je hebt, heeft Targus een sterke, universele docking station gepresenteerd. De Targus Dock190 bevat een 100 Watt adapter en ondersteund enorm veel hardware.

Jaren geleden hebben we al eens een universele docking station van Targus getest en waren we behoorlijk onder de indruk van de compleetheid die het merk presenteerde. Met de Dock190 is dat niet anders.

De Dock190 biedt niet alleen ondersteuning voor Thunderbolt 3, maar kan een Macbook en andere laptops opladen met maximaal 100 Watt vermogen. Targus levert standaard adapters mee voor de populairste modellen van Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, IBM/Lenovo en Toshiba.

De Dock190 geeft je vier USB-A 3.0 poorten (één aan de zijkant), één USB-C 3.1 poort (voor naar de laptop), een gigabit netwerkaansluiting, twee HDMI 2.0 poorten, twee DisplayPort 1.2a poorten, 3,5mm audio en een extra USB-C 3.1 aan de zijkant. Met deze aansluitingen is het mogelijk om op twee 4K schermen te werken.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten