Philips heeft tijdens de IFA een nieuwe scheerapparaat gepresenteerd. Het gaat om de Philips S9000. Met deze nieuwe generatie komt het mes nog dichter op de huid zonder dat dit zou irriteren.

Maar de nieuwe S9000 is veel meer dan alleen goed scheren. Het begint bij stijl. Viel ons bij de oude 9000 al op dat het display oplicht wanneer je het apparaat optilt, gaat Philips nu verder. Zo wordt het nieuwe scheerapparaat opgeladen via qI wireless charging. Op dezelfde techniek als jouw Samsung Galaxy S9 of Apple iPhone X dus. En ja, je kunt het meegeleverde laadplatform dus ook gebruiken voor jouw smartphone.

Philips gebruikt in deze S9000 nieuwe NanoTech scheerbladen. Deze komen nog dichter op de huid. De ringen rondom de messen hebben een nieuwe coating om ze gladder te maken en zo, minder te irriteren. Wil je een baardje, dat kan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.