IFA: Philips scheert nog beter met de S9000 Prestige

Philips heeft tijdens de IFA een nieuwe scheerapparaat gepresenteerd. Het gaat om de Philips S9000. Met deze nieuwe generatie komt het mes nog dichter op de huid zonder dat dit zou irriteren.

Maar de nieuwe S9000 is veel meer dan alleen goed scheren. Het begint bij stijl. Viel ons bij de oude 9000 al op dat het display oplicht wanneer je het apparaat optilt, gaat Philips nu verder. Zo wordt het nieuwe scheerapparaat opgeladen via qI wireless charging. Op dezelfde techniek als jouw Samsung Galaxy S9 of Apple iPhone X dus. En ja, je kunt het meegeleverde laadplatform dus ook gebruiken voor jouw smartphone.

Philips gebruikt in deze S9000 nieuwe NanoTech scheerbladen. Deze komen nog dichter op de huid. De ringen rondom de messen hebben een nieuwe coating om ze gladder te maken en zo, minder te irriteren. Wil je een baardje, dat kan ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram