Het Zwitserse smartwatch merk MyKronoz introduceert op de IFA te Berlijn twee nieuwe horloges. De ZeTime2 is een update van de al gereviewde ZeTime. Dit horloge genereerde al 8 miljoen op crowdfunding platforms. Daarnaast komt er een instap model; de kleurrijke ZePop.

“Met ZeTime hebben we een nieuwe standaard weten te creëren: het enige hybride draagbare apparaat dat traditionele horlogelliefhebbers verbindt met de smartphone”, aldus Boris Brault, CEO van MyKronoz. Hij voegt eraan toe: “Onze sterke elektronische achtergrond in combinatie met ons Zwitserse DNA geeft ons een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de horloge- en wearables-industrie om consumentgerichte en mooi ontworpen producten te ontwikkelen. Vandaag zijn we trots om twee nieuwe modellen van hybride horloges te introduceren. Wij zullen de gevestigde industrie verstoren, en een wearable aanbieden die mensen graag zullen dragen, zowel vanuit een ontwerp- als een functiestandpunt. ”

ZeTime2

De tweede generatie van het fraaie hybride smartwatch met mechanische wijzers en touchscreen. Nu ontworkpen met een volledig rond AMOLED-kleurendisplay en een spraakherkenningsfunctie. De ontwerpers beloven een verbeterde gebruikersinterface en een nog gestroomlijnder en tijdloos ontwerp. Wie al verliefd was op de ZeTime, zal merken dat de nieuwe generatie een essentieel accessoire wordt in je dagelijkse leven. Ten minste dat willen de ontwerpers. Van wat wij gezien hebben, geloven dit graag.

ZePop

Dit model is het instapmodel in diverse kleuren maar met de wijzers en het info display. Het ontwerp past  in de levendige stijl van de nieuwe generatie. Daarom is de ZePop aantrekkelijke geprijsd. De generatie die voor de tijd een smartphone raadpleegt. Nu weer de tijd om de pols maar volledig modern en met intelligentie die past bij een moderne levensstijl.

Zoals andere MyKronoz modellen zullen de horloges in diverse materialen en kleuren beschikbaar komen. Traditionele horlogebandjes zijn te gebruiken voor deze horloges. De ‘regular’ versies zijn normale grootte en meer geschikt voor de herenpols. De ‘petite’ versie zijn kleiner en meer geschikt voor de damespols. Door deze variaties in materiaal, kleur, functie en afmeting, zal er altijd wel een horloge zijn wat bij je past. Althans dat hoopt MyKronoz. Zonder twijfel een meer traditionele aanpak maar wel met moderne technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.