IFA: Minix introduceert de Neo J50C-4 en Neo W2

Minix presenteerde ons tijdens de IFA maarliefst vier nieuwe producten. Een nieuwe Windows 10 computer; de Minix Neo J50C-4, een Windows airmouse; de Minix Neo W2 en zowel een SSD als een RAM upgrade speciaal voor de Neo J50C-4.

Minix Neo J50C-4

De nieuwe Neo J50C-4 draait op een Intel Pentium Silver J500S chipset. Deze beschikt over een Intel UHD Graphics 605 GPU die krachtig genoeg is voor digital signage en basis computergebruik.

De Minix Neo J50C-4 beschikt standaard over 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Dit is een bewuste keuze van Minix omdat het de Windows 10 Pro installatie op de computer zo relatief goedkoop kan inkopen. Heb je meer opslagruimte en geheugen nodig, heeft Minix slimme upgrades in het schap gelegd.

De Neo J50C-4 beschikt over twee SODIMM sloten en één M.2 SSD slot. Minix levert zelf een 512GB SSD en setjes met maximaal 16GB geheugen die geoptimaliseerd zijn voor de Neo J50C-4. Je hoeft dus niet na te denken over wat je het beste kunt kopen.

De Minx Neo J50C-4 is sterk genoeg om drie 4K displays op 60Hz aan te sturen via HDMI 2.0, Mini DisplayPort en USB-C. Voor die laatste heb je wel een adapter nodig en over USB-C kun je geen audio uitsturen.

Qua aansluitingen krijg je het goed met deze nieuwe computer. Drie USB 3.0 poorten en Gigabit ethernet worden ondersteund. Minix levert ook de VESA mount mee.

Minix Neo W2

Met de Minix Neo W2 krijgen ook Windows gebruikers eindelijk een eigen AirMouse. Alle knoppen zijn geoptimaliseerd voor Windows en natuurlijk zit er een compleet qwerty toetsenbord op. Wij zijn hem al druk aan het testen. Vooral de verlichte knoppen zijn erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events