Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Epson’s nieuwste scanner scant 30 foto’s per seconde

Tijdens de Photkina laat Epson haar FastFoto FF-680W scanner zien. Een nieuwe scanner die fotoprints op een snelheid van 30 scans per seconde kan digitaliseren. Het geheim zit hem in de automatische documentinvoer.

Deze automatische documentinvoer kunnen foto’s van 9×13 CM tot21x91 CM worden gescand. Wanneer het om dubbelzijdige prints gaat, zal de printer dit ook herkennen. Bijvoorbeeld als er belangrijke notities achterop een foto staan. Deze scant de Epson FastFoto FF-680W mee.

De scanner bevat ook de nodige AI om foto’s automatisch aan te passen. Zo kan de scanner zelfstandig kleuren corrigeren, bijsnijden, draaien en zelfs vervaagde foto’s herstellen. Ook het automatisch uploaden naar cloud opslagdiensten als Dropboxen Google Drive behoren tot de mogelijkheden.

Wil je gewone documenten scannen, dan kan dit ook. A4 documenten worden zelfs met 45 pagina’s per minuut gescand. Met behulp van OCR kunnen teksten direct doorzoekbaar gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.