GadgetGear.nl

Epson’s nieuwste scanner scant 30 foto’s per seconde

Tijdens de Photkina laat Epson haar FastFoto FF-680W scanner zien. Een nieuwe scanner die fotoprints op een snelheid van 30 scans per seconde kan digitaliseren. Het geheim zit hem in de automatische documentinvoer.

Deze automatische documentinvoer kunnen foto’s van 9×13 CM tot21x91 CM worden gescand. Wanneer het om dubbelzijdige prints gaat, zal de printer dit ook herkennen. Bijvoorbeeld als er belangrijke notities achterop een foto staan. Deze scant de Epson FastFoto FF-680W mee.

De scanner bevat ook de nodige AI om foto’s automatisch aan te passen. Zo kan de scanner zelfstandig kleuren corrigeren, bijsnijden, draaien en zelfs vervaagde foto’s herstellen. Ook het automatisch uploaden naar cloud opslagdiensten als Dropboxen Google Drive behoren tot de mogelijkheden.

Wil je gewone documenten scannen, dan kan dit ook. A4 documenten worden zelfs met 45 pagina’s per minuut gescand. Met behulp van OCR kunnen teksten direct doorzoekbaar gemaakt worden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten