GadgetGear.nl

Devolo combineert powerline met MESH Wi-Fi

Devolo lijkt tijdens de IFA de revolutie voor powerline netwerken te hebben ontketend. Onder de naam Devolo Magic combineert het merk powerline technologie met MESH Wi-Fi.

Mesh Wi-Fi is een vorm van Wi-Fi die peer-to-peer werkt. Het netwerk zoekt zelf de snelste en meest betrouwbare weg. Daarbij is de powerline verbinding de backbone van het mesh netwerk. Daarmee worden blokkades door muren en plafonds doorbroken.

Met deze combinatie van technologie zou het zelfs mogelijk zijn om data snelheden te behalen van maximaal 2.400Mb per seconde. Je zou binnenshuis dus zelfs 8K video kunnen streamen over dit netwerk. Ook zijn er diverse protocollen toegevoegd om het overschakelen tussen accespoints gemakkelijker te maken evenals het signaal zo te verdelen dat snelle apparaten geen hinder ondervinden van langzame apparaten.

Magic 1 en Magic 2

Devolo brengt voor de volledigheid twee series uit. De Magic 1 heeft een maximale doorvoersnelheid van 1.200Mb per seconde waar de Magic 2 2.400Mb per seconde kan verwerken. Daarnaast krijg je bij de Magic twee 2 gigabit poorten in plaats van één. Daarnaast zijn er adapters met en zonder WiFI, dus het is even opletten in de winkel. Eind dit jaar liggen ze in de winkel.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten