GadgetGear.nl

D-Link introduceert twee Wave 2 Access Points

Voor iedereen die zijn Wi-Fi netwerk naar een hoger plan wilt tillen, of een professioneel netwerk aan wilt leggen, komt D-Link met haar Wave 2 Unified Access Points.

De nieuwe D-Link access points zijn ontwikkeld voor muur- en wandmontage waardoor ze gemakkelijker te plaatsen zijn, maar niet heel nadrukkelijk aanwezig zijn in het interieur. D-Link introduceert meteen twee modellen; de Wireless AC2200 Wave 2 Unified Access Point (DWL-7620AP) en de Wireless AC1300 Wave 2 Access Point met Smart Antenne (DWL-6620APS). Die smart antenne variant heeft opvallend genoeg een lager typenummer, maar heeft een belangrijke bonusfunctie. Deze bevat de D-Link Smart Antenne. En die maakt beamforming mogelijk om zohet bereik in de richting van de gebruiker te versterken.

Door gebruik te maken van de Wave 2 standaard, kunnen deze access points gelijktijdig met meerdere apparaten communiceren en zo een hogere snelheid realiseren. De gecombineerde snelheid van de versie met smart antenne ligt op 1.267 Mb per seconde. Daarmee ligt de snelheid hoger dan gigabit snelheid.

De DWL-7620AP behaalt zelfs nog meer snelheid door gebruik te maken van 3 Wi-Fi banden. Daar ligt de gecombineerde snelheid zelfs op 2.200Mb per seconde. Om hogere snelheden mogelijk te maken is het mogelijk om gebruik te maken van link aggregatie via LAN kabels om meer bandbreedte te krijgen. Uiteraard is er ook ondersteuning voor POE zodat je geen stroomkabels hoeft te leggen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten