D-Link introduceert nieuwe WiFi 6 router

WiFi 6 zorgt voor betere verbindingen met nieuwe gadgets. D-Link introduceerde vandaag haar snelste router to date, met de D-Link DIR-X5460 met ondersteuning voor WiFi 6.

De D-Link DIR-X5460 is een router die een maximale snelheid van 5.400Mb per seconde kan leveren. Daarmee is de router klaar voor de weergave van 4K en 8K streams in huis. Daarnaast zullen nieuwe gameconsoles profiteren van een lagere lag over WiFi 6.

D-Link DIR-X5460

Onder de motorkap van deze router ligt een 1.5GHz tri-core chipset. Naast WiFi met 6 antennes, bevat deze router ook vier gigabit LAN poorten. Op twee poorten is link aggregatie mogelijk. Bijvoorbeeld voor een snellere verbinding met een NAS of switch. Je krijgt ook twee USB poorten op deze router en hij is geschikt voor WPA-3 beveiliging. Je kunt hem ook aansturen via Alexa of Google Assistant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram