GadgetGear.nl

Skullcandy introduceert de Venue hoofdtelefoon

We zijn nog steeds niet over de schok van de Skullcandy Crusher Wireless heen. De headset die met vibraties zo veel bass produceert dat hij deze week in mijn tas naar de IFA zit. Ondertussen komt het bedrijf alweer met een nieuw model dat er qua design sterk op lijkt.

ANC

Het is de Skullcandy Venue die het bedrijf nu heeft gepresenteerd. Een nieuwe hoofdtelefoon, ditmaal met ANC ofwel active noice canceling. Met tegengeluid wordt omgevingsgeluid weggedrukt om een ultiem stil geluid te produceren.

Tile

Een andere vernieuwing, is de ondersteuning voor Tile. Tile is een item tracker die enorm veel wordt gebruikt. Doordat veel mensen de Tile app op telefoons hebben staan, worden verloren objecten doorgaans erg snel teruggevonden. Maar ze hebben ook een nadeel. Wanneer de batterijen leeg zijn, gooi je de complete item trackers weg. Zonde! Maar… bij de Venue zit de Tile technologie gewoon ingebakken in de hardware. Dus deze hoofdtelefoon raak je niet meer kwijt en die batterijduur van Tile is zeker geen zorg.

Beschikbaarheid

De Skullcandy Venue verschijnt in oktober 2018 voor €179,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten