Skullcandy introduceert de Venue hoofdtelefoon

We zijn nog steeds niet over de schok van de Skullcandy Crusher Wireless heen. De headset die met vibraties zo veel bass produceert dat hij deze week in mijn tas naar de IFA zit. Ondertussen komt het bedrijf alweer met een nieuw model dat er qua design sterk op lijkt.

ANC

Het is de Skullcandy Venue die het bedrijf nu heeft gepresenteerd. Een nieuwe hoofdtelefoon, ditmaal met ANC ofwel active noice canceling. Met tegengeluid wordt omgevingsgeluid weggedrukt om een ultiem stil geluid te produceren.

Tile

Een andere vernieuwing, is de ondersteuning voor Tile. Tile is een item tracker die enorm veel wordt gebruikt. Doordat veel mensen de Tile app op telefoons hebben staan, worden verloren objecten doorgaans erg snel teruggevonden. Maar ze hebben ook een nadeel. Wanneer de batterijen leeg zijn, gooi je de complete item trackers weg. Zonde! Maar… bij de Venue zit de Tile technologie gewoon ingebakken in de hardware. Dus deze hoofdtelefoon raak je niet meer kwijt en die batterijduur van Tile is zeker geen zorg.

Beschikbaarheid

De Skullcandy Venue verschijnt in oktober 2018 voor €179,99.

Skullcandy Venue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Skullcandy Venue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl