Razer’s THX 2.1 Speakerset komt eraan

Tijdens de CES, begin dit jaar, werd de Razer Nommo Pro gepresenteerd. Het eerste echte vruchtje van de overname van THX door Razer. Inmiddels is het systeem in massaproductie en kunnen gamers en niet-gamers er vanaf volgende week naar luisteren.

Dan ligt de Razer Nommo Pro namelijk in de Nederlandse schappen. Dit 2.1 luidsprekersysteem is één van de eerste systemen voor gamers dat volledig THX gecertificeerd is. En dat zegt heel wat over de geluidskwaliteit. Dat zien we ook al terug in de opbouw.

Zo wordt geluid netjes in drieën gesplitst. De bass gaat naar de subwoofer die je ergens onder jouw bureau zet terwijl de satelliet speakers 2-weg systemen zijn waar midden en hoog worden gescheiden.

De subwoofer is van een stevige 7 inch driver voorzien. De satelliet speakers zijn voorzien van 3 inch drivers en dome tweeters. De dome tweeters hebben een zijden membraam meegekregen waar de mid-range woofers een Dupot kevlar coating hebben meegekregen.

Een afstandsbediening waarmee he gemakkelijk het volume aanpast, maakt het af. Een functie die overigens ook op het Razer Huntsman keyboard zit waar ik op dit moment dit bericht mee tik (review volgende week). Mijn verwachting is dat de volumeknop op het toetsenbord naadloos zal samenwerken met de Razer Nommo Pro speakers.

De aansturing kan vanuit de Razer Synapse app, maar ook vanuit de Nommo Pro app. Het geluid is naar jouw eigen signatuur aan te passen en natuurlijk kun je spelen met de Chroma verlichting.

De Razer Nommo Pro ligt vanaf 24 augustus in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram