NES Classic verkoopt harder dan PS4, Xbox One en Switch

NES Classic kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het was een goede maand voor Nintendo of America. De Amerikaanse tak van Nintendo introduceerde de NES Classic opnieuw in de markt. Net als de Europese tak. Maar in Amerika zette de console meteen een verkooprecord.

Onderzoeksbureau NPD heeft laten weten dat de retro console alle andere consoles in verkoopaantallen wist te verslaan. Inclusief de Nintendo Switch. Het is de eerste keer sinds 1995 dat Nintendo de lijst aanvoert. Ondertussen is het Nintendo gelukt om in totaal 20 miljoen Nintendo Switch consoles te produceren en te verkopen. Toch blijft de productie een probleem voor Nintendo. Ook voor de NES en SNES classics schijnt Nintendo moeite te hebben aan de enorme vraag te kunnen voldoen.

NES Classic kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram