De Sonos Connect Amp wordt vanaf vandaag vervangen. Sonos introduceert de AMP als waar zwitsers zakmes. Wil je jouw eigen speakers koppelen? Kan. Wil je TV audio over het multiroom netwerk verdelen? Kan. Wil je dit bedienen via de TV (HDMI ARC)? Kan ook!

De nieuwe versterker in de Sonos AMP beschikt over een vermogen van 125 Watt per kanaal. Het is mogelijk om stabiel 4 Ohm en 2 Ohm speakers aan te sturen. Daarnaast krijgt hij een eigen uitgang voor een analoge subwoofer. Met een tweede kun je dus een 4.1 surround sound systeem opzetten. Of in combinatie met een Sonos Playbar of Sonos Beam. Daarnaast krijg je dus een enorme vrijheid om zelf speakers te selecteren en daarmee meer controle te krijgen over de audiokwaliteit.

Het is ook mogelijk om audio van andere bronnen over het netwerk te streamen en… de Sonos AMP is geschikt voor de installatiemarkt. Wil jij deze jongens in een professioneel 19 inch rack hangen? Dat kan. Er kunnen er twee naast elkaar. Daarmee komt Sonos ook tegemoed aan de installatiemarkt.

De Sonos AMP gaat €699 kosten en ligt in Noord-Amerika vanaf 1 december in de winkel. Beschikbaarheid hier is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.