Toolcraft introduceert nieuwe laser afstandsmeter

Zondag klusdag en dan is een laserafstandsmeter doorgaant een hele fijne tool. De afgelopen jaren hebben we er al een paar van Bosch mogen testen, maar Toolcraft komt nu ook met een eigen model.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet tot een afstand van 60 meter. Bovendien is de Toolcraft TO-LMD X60 IP65 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat je hem rustig in de regen kunt gebruiken, want hij is water- en stofdicht.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet vanaf 5CM tot 60 meter. Daarbij is de fouttolerantie 2mm. De laserafstandsmeter wordt in de fabriek gekalibreerd. De behuizing is gemaakt om een val van 2 meter te overleven en meetwaarden worden op het 2 inch display weergegeven. De laserafstandsmeter beschikt over een eigen accu die via USB kan worden opgeladen.

Toolcraft is een huismerk van Conrad en alleen daar te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Toolcraft introduceert nieuwe laser afstandsmeter”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram