GadgetGear.nl

Toolcraft introduceert nieuwe laser afstandsmeter

Zondag klusdag en dan is een laserafstandsmeter doorgaant een hele fijne tool. De afgelopen jaren hebben we er al een paar van Bosch mogen testen, maar Toolcraft komt nu ook met een eigen model.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet tot een afstand van 60 meter. Bovendien is de Toolcraft TO-LMD X60 IP65 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat je hem rustig in de regen kunt gebruiken, want hij is water- en stofdicht.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet vanaf 5CM tot 60 meter. Daarbij is de fouttolerantie 2mm. De laserafstandsmeter wordt in de fabriek gekalibreerd. De behuizing is gemaakt om een val van 2 meter te overleven en meetwaarden worden op het 2 inch display weergegeven. De laserafstandsmeter beschikt over een eigen accu die via USB kan worden opgeladen.

Toolcraft is een huismerk van Conrad en alleen daar te koop.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten