Zondag klusdag en dan is een laserafstandsmeter doorgaant een hele fijne tool. De afgelopen jaren hebben we er al een paar van Bosch mogen testen, maar Toolcraft komt nu ook met een eigen model.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet tot een afstand van 60 meter. Bovendien is de Toolcraft TO-LMD X60 IP65 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat je hem rustig in de regen kunt gebruiken, want hij is water- en stofdicht.

De Toolcraft TO-LMD X60 meet vanaf 5CM tot 60 meter. Daarbij is de fouttolerantie 2mm. De laserafstandsmeter wordt in de fabriek gekalibreerd. De behuizing is gemaakt om een val van 2 meter te overleven en meetwaarden worden op het 2 inch display weergegeven. De laserafstandsmeter beschikt over een eigen accu die via USB kan worden opgeladen.

Toolcraft is een huismerk van Conrad en alleen daar te koop.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.