Philips Hue komt met twee nieuwe outdoor producten

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Er komen twee nieuwe Philips Hue outdoor producten aan. Waarschijnlijk zal Philips deze aankondigen tijdens de IFA, maar ze zijn per ongeluk al gelekt op de Nederlandse website.

Philips Hue Outdoor Lightstrip

Het meest opvallende is de nieuwe Philips Hue Outdoor Lightstrip. Een lichtslang voor buiten die compleet anders is dan de bekende Hue Lightstrip die we binnenshuis kunnen gebruiken.

De outdoor versie komt namelijk niet met een plakstrip achterop, maar met speciale clips. Deze schroef je vast en daarna klik je de lightstrip erin. Daarnaast is de slang diffuus afgewerkt. Hierdoor zie je de individuele LED’s niet meer. Het geheel krijgt een beetje het uiterlijk van een neon lichtbuis.

Er komen twee varianten van de lichtslang. Een versie van 2 meter voor €79 en een versie van 5 meter voor €129. De traditionele Hue lightstrips waren alleen in 2 meter uitvoeringen te koop, maar Philips verkocht ook verlengstukken van een meter.

Philips Hue Lily Outdoor Spotlight

De Philips Hue Lily Outdoor Spotlight is een nieuwe grondspot van Philips. Ook deze kan 16 miljoen kleuren weergeven en daarmee onderdeel zijn van het feest. Monteren doe je met een grondpin.

Beide systemen moeten op 230v worden aangesloten.

Via HomeKit News.

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram