Er komen twee nieuwe Philips Hue outdoor producten aan. Waarschijnlijk zal Philips deze aankondigen tijdens de IFA, maar ze zijn per ongeluk al gelekt op de Nederlandse website.

Philips Hue Outdoor Lightstrip

Het meest opvallende is de nieuwe Philips Hue Outdoor Lightstrip. Een lichtslang voor buiten die compleet anders is dan de bekende Hue Lightstrip die we binnenshuis kunnen gebruiken.

De outdoor versie komt namelijk niet met een plakstrip achterop, maar met speciale clips. Deze schroef je vast en daarna klik je de lightstrip erin. Daarnaast is de slang diffuus afgewerkt. Hierdoor zie je de individuele LED’s niet meer. Het geheel krijgt een beetje het uiterlijk van een neon lichtbuis.

Er komen twee varianten van de lichtslang. Een versie van 2 meter voor €79 en een versie van 5 meter voor €129. De traditionele Hue lightstrips waren alleen in 2 meter uitvoeringen te koop, maar Philips verkocht ook verlengstukken van een meter.

Philips Hue Lily Outdoor Spotlight

De Philips Hue Lily Outdoor Spotlight is een nieuwe grondspot van Philips. Ook deze kan 16 miljoen kleuren weergeven en daarmee onderdeel zijn van het feest. Monteren doe je met een grondpin.

Beide systemen moeten op 230v worden aangesloten.

Via HomeKit News.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.