GadgetGear.nl

The Nice Group koopt Fibaro

Deze week heeft een grote overname in het smart home landschap plaatsgevonden. Het Italiaanse Nice Group heeft Z-Wave pionier Fibaro uit Polen overgenomen. Daarmee ontstaan nieuwe mogelijkheden voor de merken.

Fibaro is al jaren één van de leidende merken in vooral wat kleinere draadloze smart home producten, terwijl de Nice Group zich stort op het grote spul. Zelf openende poorten, garagedeuren etc. Nice heeft dan ook 12 productielocaties onder haar beheer.

Met Fibaro leggen de twee meteen een directe koppeling tussen de twee platformen. Nice Group kan met Fibaro de aanwezige ervaring in Z-Wave toepassen om de mogelijkheden van haar eigen producten te vergroten. Andersom kan Nice in Fibaro investeren om zo het product portfolio verder te vergroten en profiteren de twee van het samenvoegen van het sales netwerk.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten