GadgetGear.nl

Luxaflex vernieuwt haar smart home hub

Luxaflex kennen we natuurlijk allemaal van de Luxaflex. Begin 2016 zette het merk de eerste stappen op het gebied van smart home en ging het voorzichtig de strijd aan met Somfy. Inmiddels zijn er veel meer gemotoriseerde gordijnen te krijgen, dus is het tijd voor Luxaflex om te moderniseren.

Luxaflex heeft niet alleen een paar nieuwe kleurtjes bedacht voor haar Pebble afstandsbediening (het zijn er nu 7), maar de hele hub is op de schop gegaan. De nieuwe Luxaflex PowerView Hub is in staat met Alexa en Google Home te communiceren. Zo kun je via spraak de raambekleding aansturen.

Ook de aansturing vanuit iOS en Android is vergemakkelijkt. Daarnaast is er ondersteuning voor het Nederlandse Homey. Dit maakt de raambekleding van Luxaflex enorm veelzijdiger.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten