Luxaflex vernieuwt haar smart home hub

Luxaflex kennen we natuurlijk allemaal van de Luxaflex. Begin 2016 zette het merk de eerste stappen op het gebied van smart home en ging het voorzichtig de strijd aan met Somfy. Inmiddels zijn er veel meer gemotoriseerde gordijnen te krijgen, dus is het tijd voor Luxaflex om te moderniseren.

Luxaflex heeft niet alleen een paar nieuwe kleurtjes bedacht voor haar Pebble afstandsbediening (het zijn er nu 7), maar de hele hub is op de schop gegaan. De nieuwe Luxaflex PowerView Hub is in staat met Alexa en Google Home te communiceren. Zo kun je via spraak de raambekleding aansturen.

Ook de aansturing vanuit iOS en Android is vergemakkelijkt. Daarnaast is er ondersteuning voor het Nederlandse Homey. Dit maakt de raambekleding van Luxaflex enorm veelzijdiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram