Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Luxaflex vernieuwt haar smart home hub

Luxaflex kennen we natuurlijk allemaal van de Luxaflex. Begin 2016 zette het merk de eerste stappen op het gebied van smart home en ging het voorzichtig de strijd aan met Somfy. Inmiddels zijn er veel meer gemotoriseerde gordijnen te krijgen, dus is het tijd voor Luxaflex om te moderniseren.

Luxaflex heeft niet alleen een paar nieuwe kleurtjes bedacht voor haar Pebble afstandsbediening (het zijn er nu 7), maar de hele hub is op de schop gegaan. De nieuwe Luxaflex PowerView Hub is in staat met Alexa en Google Home te communiceren. Zo kun je via spraak de raambekleding aansturen.

Ook de aansturing vanuit iOS en Android is vergemakkelijkt. Daarnaast is er ondersteuning voor het Nederlandse Homey. Dit maakt de raambekleding van Luxaflex enorm veelzijdiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.