Eerder deze maand konden we je melden dat Leapp failliet ging. Toch lijken de deuren nu snel weer te openen. De curator heeft een van de oprichters zo ver gevonden om de failliete keten over te nemen.

Leapp wordt overgenomen door Nobel Capital, een investeringsmaatschappij waar Leapp oprichter Rogier van Camp deel van uitmaakt. Onder Nobel Capital worden alleen niet alle winkels en alle banen overgenomen. Wel worden garanties van klanten weer van kracht.

In totaal kunnen 100 van de 170 werknemers onder Nobel Capital weer aan het werk. De winkels in Tilburg, Apeldoorn en Almere blijven gesloten en ook de Duitse en Belgische Leapp winkels gaan niet mee naar Nobel Capital.

Leapp ontstond in 2011 en was een pionier op de markt voor refurbished Apple producten. In juni gingen de winkels van Leapp failliet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.