GadgetGear.nl

Leapp gaat toch weer open

Eerder deze maand konden we je melden dat Leapp failliet ging. Toch lijken de deuren nu snel weer te openen. De curator heeft een van de oprichters zo ver gevonden om de failliete keten over te nemen.

Leapp wordt overgenomen door Nobel Capital, een investeringsmaatschappij waar Leapp oprichter Rogier van Camp deel van uitmaakt. Onder Nobel Capital worden alleen niet alle winkels en alle banen overgenomen. Wel worden garanties van klanten weer van kracht.

In totaal kunnen 100 van de 170 werknemers onder Nobel Capital weer aan het werk. De winkels in Tilburg, Apeldoorn en Almere blijven gesloten en ook de Duitse en Belgische Leapp winkels gaan niet mee naar Nobel Capital.

Leapp ontstond in 2011 en was een pionier op de markt voor refurbished Apple producten. In juni gingen de winkels van Leapp failliet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten