GadgetGear.nl

Filialen Leapp blijven nog even dicht

Afgelopen vrijdag gingen ze failliet, de jongens van Leapp. Een sterk merk in gebruikte Apple apparatuur dat bezig was om zelfs internationaal uit te bereiden. Waar normale winkels worden opengehouden in de hoop op een koper, houdt de curator de huidige winkels dicht.

Dat heeft alles te maken met de voorraden aan Apple apparaten die in de winkels aanwezig zijn. De curator is bang deze in een zeer korte periode allemaal te verkopen. Echter ontbreekt het dan aan kapitaal om gebruikte exemplaren in te kopen, na te kijken en te reviseren waar nodig. Een groep winkels zonder voorraden zouden voor potentiële kopers weleens veel minder interessant kunnen zijn. Bovendien is de voorraad relatief waardevast.

Wat als je een bestelling in de webshop hebt geplaatst? Deze krijg je gewoon uitgeleverd, zonder garantie. Tenzij je een pick-up bij een winkel hebt gekozen. In dat geval wordt de bestelling geannuleerd en heb je ook nog niet betaald. Gekochte producten kunnen niet meer worden geruild. Qua garantie op apparaten is pas duidelijkheid te geven op het moment dat er een koper is voor het bedrijf.

Heb je een voucher van Simpel voor een iPhone bij Leapp, kun je daar voor nu niets meer mee. Heb je nog reparaties liggen in de winkels, bestaat de kans dat je deze terugkrijgt. Wel of niet gerepareerd. Wanneer is nog onduidelijk aldus de Leapp website.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten