5X Innoveren in de badkamer

Axor kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het is alweer een tijdje geleden dat we lieten zien hoe Grohe en Philips samenwerkten voor bluetooth audio in de badkamer van HetInnovatieveHuis. We hebben nog vijf bijzondere innovaties voor in de badkamer verzameld.

5. Axor MyEdition personaliseerbare kraan

Jouw kraan echt in jouw interieur laten passen? Phoenix Design Studio ontwierp de Axor MyEdition kraan. Met behulp van afwerkingsplaatjes laat je de bovenkant van de kraan matchen met het interieur van de badkamer.

4. Douchekoppen met LED verlichting

Vanuit China komen vele douchekoppen met LED verlichting. De meest bijzondere licht designs komen voorbij. Bedenk je wel dat ze in China vooral veel motorblokken omsmelten naar kranen en douchekoppen en daar zitten veel schadelijke metalen in. Weet dus wat je koopt.

3. Exorbitant, de waterval douche

Heb je echt geen oog voor waterverbruik, dan is er altijd nog de waterval douche. Een enorme hoeveelheid water die over je heen valt. Geïnspireerd door de openbare zwembaden, een stukje luxe waarbij wij ons afvragen, waarom!?

2. ShowerHeaven met ‘powderrain’

Vergeet de regendouche, want deze jongen is 1,2 meter breed en 30 CM diep. Ik heb het over de ShowerHeaven van Axor. Hierin wordt een gewone regendouche gecombineerd met vier extra spuitkoppen die direct op het lichaam spuiten. Door de vorming van de stralen noemt het merk dit haar ‘powderrain’.

1. Duurzaam douchen met de Upfall

Douchen zo lang als je wilt, zonder enorme hoeveelheden water te gebruiken? Dat kan met de Upfall douche. Deze douche vangt het merendeel van het water op, filtert het gros van het vuil eruit en spuit het weer over je heen. Het is even wennen dat je geen plasje meer onder de douche moet doen, maar het is een topidee van Nederlandse bodem.

Axor kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events