Arjan Olsder
Arjan Olsder

Philips introduceert badkamerspiegel met HUE verlichting

Wil je nog meer hue in jouw badkamer? Dan komt Philips met de Philips Adore. Een badkamerspiegel met geïntegreerde Philips Hue verlichting erin. En natuurlijk IP44 zodat je hem in een vochtige kamer mag hangen.

De Philips Adore is een ronde badkamerspiegel met daar omheen een Philips Hue lamp. Het gaat niet om de gekleurde versie van Philips Hue. Zeer waarschijnlijk wil je tijdens het opbrengen van make-up geen groene of paarse verlichting op jouw snoetje hebben schijnen. In plaats daarvan kun je uit verschillende tinten wit licht kiezen. Doordat het licht rondom schijnt, heb je geen last van harde schaduwen in het gezicht.

Door deze spiegel uit te brengen op het Hue platform, is deze ook goed te integreren in een smart home. Vele platformen zoals Homey, Free@Home en alle virtuele assistenten kunnen de spiegel aansturen. Ook kan de verlichting van de spiegel worden opgenomen in een programma voor aanwezigheidssimulatie. Handig voor wanneer je op vakantie bent.

De Philips Hue Adore is nu te koop voor €249,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.