GadgetGear.nl

Philips introduceert badkamerspiegel met HUE verlichting

Wil je nog meer hue in jouw badkamer? Dan komt Philips met de Philips Adore. Een badkamerspiegel met geïntegreerde Philips Hue verlichting erin. En natuurlijk IP44 zodat je hem in een vochtige kamer mag hangen.

De Philips Adore is een ronde badkamerspiegel met daar omheen een Philips Hue lamp. Het gaat niet om de gekleurde versie van Philips Hue. Zeer waarschijnlijk wil je tijdens het opbrengen van make-up geen groene of paarse verlichting op jouw snoetje hebben schijnen. In plaats daarvan kun je uit verschillende tinten wit licht kiezen. Doordat het licht rondom schijnt, heb je geen last van harde schaduwen in het gezicht.

Door deze spiegel uit te brengen op het Hue platform, is deze ook goed te integreren in een smart home. Vele platformen zoals Homey, Free@Home en alle virtuele assistenten kunnen de spiegel aansturen. Ook kan de verlichting van de spiegel worden opgenomen in een programma voor aanwezigheidssimulatie. Handig voor wanneer je op vakantie bent.

De Philips Hue Adore is nu te koop voor €249,99.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten