GadgetGear.nl

Villeroy & Boch herdefinieert de douchevloer

Douchebakken zijn uit, inloopdouches zijn in. En mooi. Maar ook zeer on hygiënisch als we Villeroy & Boch mogen geloven. Immers zouden de voegen van doorgelegde tegels erg lastig schoon te houden zijn.

In Nederland produceert Villeroy & Boch Quaryl. Een materiaal uit Drenthe dat de kenmerken van kwartskristal combineert met het verwerkingsgemak van kunsthars. Hierdoor is het merk in staat hele strakke vloeren te produceren met geïntegreerde afwatering. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van prints om de grote vloerdelen te decoreren.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.