GadgetGear.nl

Villeroy & Boch herdefinieert de douchevloer

Douchebakken zijn uit, inloopdouches zijn in. En mooi. Maar ook zeer on hygiënisch als we Villeroy & Boch mogen geloven. Immers zouden de voegen van doorgelegde tegels erg lastig schoon te houden zijn.

In Nederland produceert Villeroy & Boch Quaryl. Een materiaal uit Drenthe dat de kenmerken van kwartskristal combineert met het verwerkingsgemak van kunsthars. Hierdoor is het merk in staat hele strakke vloeren te produceren met geïntegreerde afwatering. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van prints om de grote vloerdelen te decoreren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten