Dwayne “The Rock” Johnson heeft gisteren zijn eerste eigen sportlijn gepresenteerd. Naast kleding, bevat de lijn ook een eigen hoofdtelefoon voor tijdens het sporten. Daarbij is het bijzonder om te zien dat het om een on-ear model gaat in plaats van de in-ears die we normaal veel zien in de sportwereld.

De keuze voor on-ear is eigenlijk niet zo heel vreemd. On-ear hoofdtelefoons blijven doorgaans gemakkelijker op hun plek zitten maar… zweet. De Project Rock Headphones zouden daar rekening mee moeten houden.

The Rock introduceert zijn serie sportkleding in samenwerking met het merk Under Armour en zijn Brahma Bull logo staat dan ook op de kleding en de hoofdtelefoon.

Voor de hoofdtelefoon is Under Armour op haar beurt weer de samenwerking aangegaan met JBL van Samsung. JBL produceert al enkele jaren Under Armour hoofdtelefoons. Daarbij ligt de focus volledig op gebruik tijdens het sporten.

Dus ja, die on-ear hoofdtelefoons zijn gemaakt voor sporters. De oorkussens ademen en kunnen met de hand gewassen worden. Natuurlijk krijg je er ook een mooi sporttasje bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.