GadgetGear.nl

The Rock introduceert een eigen hoofdtelefoon voor sporters

Dwayne “The Rock” Johnson heeft gisteren zijn eerste eigen sportlijn gepresenteerd. Naast kleding, bevat de lijn ook een eigen hoofdtelefoon voor tijdens het sporten. Daarbij is het bijzonder om te zien dat het om een on-ear model gaat in plaats van de in-ears die we normaal veel zien in de sportwereld.

De keuze voor on-ear is eigenlijk niet zo heel vreemd. On-ear hoofdtelefoons blijven doorgaans gemakkelijker op hun plek zitten maar… zweet. De Project Rock Headphones zouden daar rekening mee moeten houden.

The Rock introduceert zijn serie sportkleding in samenwerking met het merk Under Armour en zijn Brahma Bull logo staat dan ook op de kleding en de hoofdtelefoon.

Voor de hoofdtelefoon is Under Armour op haar beurt weer de samenwerking aangegaan met JBL van Samsung. JBL produceert al enkele jaren Under Armour hoofdtelefoons. Daarbij ligt de focus volledig op gebruik tijdens het sporten.

Dus ja, die on-ear hoofdtelefoons zijn gemaakt voor sporters. De oorkussens ademen en kunnen met de hand gewassen worden. Natuurlijk krijg je er ook een mooi sporttasje bij.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten