GadgetGear.nl

Cooler Master introduceert haar CK550 gaming keyboard

Cooler Master heeft vandaag haar nieuwe mechanische CK550 gepresenteerd. Deze was voor het eerst op de Computex te zien, maar komt nu dus ook naar Nederland.

De Cooler Master CK550 beschikt over zwevende keycaps met daaronder RGB verlichting. De knoppen komen van Cherry en je mag zelf kiezen tussen de blauwe, rode en bruine switches. De switches zijn bevestigd op een aluminium plaat. Een constructie die we ook al in enkele reviews van HyperX toetsenborden hebben gezien en waar we erg enthousiast over zijn. Het toetsenbord wordt op deze manier namelijk zeer rigide. Ook is het mogelijk om on the fly het toetsenbord in te stellen voor verschillende games.

Cooler Master legt haar CK550 voor €89,99 in de schappen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten