GadgetGear.nl

The Expanse verhuisd van Netflix naar Amazon Prime

Het komt weleens voor dat Netflix een serie afschiet. Maar niet als deze succesvol is. Toch verhuisd The Expanse nu. Amazon Prime heeft de rechten voor de eerstvolgende seizoenen gekocht.

The Expanse wordt in de VS geproduceerd door televisiezender SyFy, die miljoenen in het project pompt. Om meer omzet te genereren, heeft de zender de serie ook aan Netflix gegund, maar alleen buiten de VS. Binnen de grenzen van de VS beschikte Amazon Prime al over een exclusieve deal.

Vanaf seizoen 4 wordt de serie niet langer door SyFy geproduceerd. De complete productie verhuist dan naar AmazonStudios. Daarmee zal mogelijk ook de internationale deal met Netflix ten einde komen. Ook buiten de VS is Amazon Prime snel grond aan het winnen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten