Het komt weleens voor dat Netflix een serie afschiet. Maar niet als deze succesvol is. Toch verhuisd The Expanse nu. Amazon Prime heeft de rechten voor de eerstvolgende seizoenen gekocht.

The Expanse wordt in de VS geproduceerd door televisiezender SyFy, die miljoenen in het project pompt. Om meer omzet te genereren, heeft de zender de serie ook aan Netflix gegund, maar alleen buiten de VS. Binnen de grenzen van de VS beschikte Amazon Prime al over een exclusieve deal.

Vanaf seizoen 4 wordt de serie niet langer door SyFy geproduceerd. De complete productie verhuist dan naar AmazonStudios. Daarmee zal mogelijk ook de internationale deal met Netflix ten einde komen. Ook buiten de VS is Amazon Prime snel grond aan het winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.