GadgetGear.nl

Panasonic presenteert de Lumix DC-FT7 compactcamera

Panasonic heeft een nieuwe rugged compactcamera gepresenteerd. Het is de Lumix DC-FT7 die in 4K resolutie kan filmen en waterdicht is tot 31 meter. Een echte vakantiecamera dus.

De Panasonic Lumix DC-FT7 heeft een body meegekregen die tot 31 meter diep onderwater gebruikt kan worden. Daarnaast heeft de camera een schokbestendigheid bij vallen tot 2 meter hoogte. Bovendien kan de camera een druk aan van 100 kilo en een temperatuur tot -10 graden Celsius.

Fotograferen doe je op de 20,4 megapixel beeldsensor van de camera. Daar krijg je een 28mm groothoeklens bij met een optische zoom van 4,6x. Wi-Fi, Creatieve filters, timelapse en ander slimme functies zijn ook volop aanwezig. Zelfs een zaklampfunctie.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten