Panasonic presenteert de Lumix DC-FT7 compactcamera

Panasonic heeft een nieuwe rugged compactcamera gepresenteerd. Het is de Lumix DC-FT7 die in 4K resolutie kan filmen en waterdicht is tot 31 meter. Een echte vakantiecamera dus.

De Panasonic Lumix DC-FT7 heeft een body meegekregen die tot 31 meter diep onderwater gebruikt kan worden. Daarnaast heeft de camera een schokbestendigheid bij vallen tot 2 meter hoogte. Bovendien kan de camera een druk aan van 100 kilo en een temperatuur tot -10 graden Celsius.

Fotograferen doe je op de 20,4 megapixel beeldsensor van de camera. Daar krijg je een 28mm groothoeklens bij met een optische zoom van 4,6x. Wi-Fi, Creatieve filters, timelapse en ander slimme functies zijn ook volop aanwezig. Zelfs een zaklampfunctie.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.