Nintendo NES Classic Edition Mini keert terug

Heb je nog een Nintendo NES Classic Edition Mini console op zolder liggen in de hoop dat deze de komende jaren flink in waarde zal stijgen? Verkopen! Snel! Nintendo komt met een nieuwe voorraad.

Ruim een jaar geleden ging de Nintendo NES Classic Edition Mini in de verkoop en raakte al snel uitverkocht. Het bleek dat Nintendo slechts een beperkte hoeveelheid van de consoles heeft laten maken. Hierdoor schoten zelfs bij webwinkels de prijzen van de overgebleven voorraden omhoog.

Niet veel later volgde de Nintendo SNES Classic Edition Mini, met grotere voorraden en een meer constante aanvoer van deze console. Geen hoge prijzen dus, maar de Nintendo NES Classic Edition Mini bleef zeer gewild.

Voor iedereen die de mini NES niet kon kopen, is er goed nieuws. Nintendo verwacht dat de retro console vanaf 29 juni weer in de schappen zal liggen en dat er voldoende voorraden zijn om te verkopen tot het eind van het jaar. Bovendien komen er ook nieuwe voorraden van de mini SNES.

In de VS gaat de mini $60 kosten en komt deze weer met 30 retro klassiekers. Over prijs en beschikbaarheid in de EU weten we nog niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram