GadgetGear.nl

Nintendo NES Classic Edition Mini keert terug

Heb je nog een Nintendo NES Classic Edition Mini console op zolder liggen in de hoop dat deze de komende jaren flink in waarde zal stijgen? Verkopen! Snel! Nintendo komt met een nieuwe voorraad.

Ruim een jaar geleden ging de Nintendo NES Classic Edition Mini in de verkoop en raakte al snel uitverkocht. Het bleek dat Nintendo slechts een beperkte hoeveelheid van de consoles heeft laten maken. Hierdoor schoten zelfs bij webwinkels de prijzen van de overgebleven voorraden omhoog.

Niet veel later volgde de Nintendo SNES Classic Edition Mini, met grotere voorraden en een meer constante aanvoer van deze console. Geen hoge prijzen dus, maar de Nintendo NES Classic Edition Mini bleef zeer gewild.

Voor iedereen die de mini NES niet kon kopen, is er goed nieuws. Nintendo verwacht dat de retro console vanaf 29 juni weer in de schappen zal liggen en dat er voldoende voorraden zijn om te verkopen tot het eind van het jaar. Bovendien komen er ook nieuwe voorraden van de mini SNES.

In de VS gaat de mini $60 kosten en komt deze weer met 30 retro klassiekers. Over prijs en beschikbaarheid in de EU weten we nog niks.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten