Kef Space One Wireless Porsche Design krijgt ook een zwarte uitvoering

Eerder dit jaar schreven we een review over de Porsche Design Space One Wireless hoofdtelefoon van KEF. Een grote over-ear hoofdtelefoon die helemaal in het straatje van Porsche Design paste. Deze krijgt nu een nieuwe uitvoering.

Fabrikant KEF en Porsche Design brengen de Space One Wireless nu ook uit als Blak versie. De hele headset is nu mat zwart uitgevoerd wat het design nog net wat meer power geeft.

De Porsche Design Space One Wireless is een bleutooth hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. De headset beschikt ook over ondersteuning voor Qualcomm aptX waarmee high-end audiostreams mogelijk zijn. Daarnaast verschijnen ook de Porsche Design Motion One en Gravity One in een black editie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram