Het lijkt erop dat Google’s eigen Android lijn verder wordt verbreedt. Als de geruchten koppen, zal het bedrijf eind dit jaar met eigen Wear OS smartwatches komen in de Pixel lijn.

Google Pixel lijn omvat nu al smartphones, tablets en headsets. Daar zouden later dit jaar ook smartwatches bij komen. In deze categorie heeft Google tot nu toe totaal geen eigen hardware geproduceerd.

Google zou in één keer met drie Pixel smartwatches willen komen. Volgens WinFuture hebben deze de codenamen Ling, Triton en Sardine meegekregen. De drie modellen zouden functioneel erg verschillend zijn. Google zou daarmee een goed, beter, best prijspropositie willen hanteren.

Ook zou Google met deze smartwatches ook tot de eersten willen behoren die de nieuwe Qualcomm Snapdragon Wear 3100 chipset gebruikt. Qualcomm heeft al lang, heel lang geen nieuwe chipset voor smartwatches meer uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.