Voorlopig nog geen slimme speakers van Facebook

Het lijkt erop dat ze bijna klaar hadden moeten zijn, de slimme speakers van Facebook. Speakers met een eigen virtuele assistent van het sociale netwerk. Interne bronnen vertellen nu dat ze zijn uitgesteld tot het najaar.

Digitimes meldt dat de slimme speakers van Facebook deze zomer al in de winkel moesten liggen. De release zou nu rond oktober 2018 komen te liggen. Echter ligt Facebook zwaar onder vuur. Het bedrijf is mogelijk bang dat niemand op dit moment de nieuwe speakers zou kopen in verband met de vrees voor verdere privacy schendingen van het sociale netwerk. Ook zou Facebook het productieaantal voor 2018 voor de zekerheid al met 20% hebben verlaagd.

Facebook zou in mei 2 slimme speakers introduceren. Deze slimme speakers zouden tevens over een 15 inch display beschikken om informatie snel te kunnen laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events