GadgetGear.nl

Voorlopig nog geen slimme speakers van Facebook

Het lijkt erop dat ze bijna klaar hadden moeten zijn, de slimme speakers van Facebook. Speakers met een eigen virtuele assistent van het sociale netwerk. Interne bronnen vertellen nu dat ze zijn uitgesteld tot het najaar.

Digitimes meldt dat de slimme speakers van Facebook deze zomer al in de winkel moesten liggen. De release zou nu rond oktober 2018 komen te liggen. Echter ligt Facebook zwaar onder vuur. Het bedrijf is mogelijk bang dat niemand op dit moment de nieuwe speakers zou kopen in verband met de vrees voor verdere privacy schendingen van het sociale netwerk. Ook zou Facebook het productieaantal voor 2018 voor de zekerheid al met 20% hebben verlaagd.

Facebook zou in mei 2 slimme speakers introduceren. Deze slimme speakers zouden tevens over een 15 inch display beschikken om informatie snel te kunnen laten zien.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten