OnePlus 5T uitverkocht in Europa

Na de VS, zit het avontuur er ook op in Europa. OnePlus is door haar Europese voorraden van de OnePlus 5T heen. Één ding is zeker, nieuwe productie komt er niet.

OnePlus weet haar Android smartphones al jaren enorm goedkoop in het schap te leggen. Dit doet het bedrijf onder anderen door enorme hoeveelheden smartphones te produceren en dat in een eenmalige hoeveelheid. Als gevolg raakte het toestel vorige maand al uitverkocht in de VS.

Met de OnePlus 5T ging het ontwerp van de 5 series compleet op de schop. Het slanke toestel met haar 18:9 display wist al snel van velen de harten te stelen. Het gevolg was dat het toestel dus veel harder dan verwacht de schappen uit vloog.

Nu de OnePlus 5T hier is uitverkocht, is het dus wachten op de 6 series. Het zou goed kunnen dat die ergens rond mei/juni gepresenteerd gaat worden. Dan zijn de QualComm Snapdragon 845 chipsets al een stuk goedkoper geworden en kan het bedrijf prijstechnisch dus weer een interessant toestel fabriceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.