GadgetGear.nl

OnePlus 5T uitverkocht in Europa

Na de VS, zit het avontuur er ook op in Europa. OnePlus is door haar Europese voorraden van de OnePlus 5T heen. Één ding is zeker, nieuwe productie komt er niet.

OnePlus weet haar Android smartphones al jaren enorm goedkoop in het schap te leggen. Dit doet het bedrijf onder anderen door enorme hoeveelheden smartphones te produceren en dat in een eenmalige hoeveelheid. Als gevolg raakte het toestel vorige maand al uitverkocht in de VS.

Met de OnePlus 5T ging het ontwerp van de 5 series compleet op de schop. Het slanke toestel met haar 18:9 display wist al snel van velen de harten te stelen. Het gevolg was dat het toestel dus veel harder dan verwacht de schappen uit vloog.

Nu de OnePlus 5T hier is uitverkocht, is het dus wachten op de 6 series. Het zou goed kunnen dat die ergens rond mei/juni gepresenteerd gaat worden. Dan zijn de QualComm Snapdragon 845 chipsets al een stuk goedkoper geworden en kan het bedrijf prijstechnisch dus weer een interessant toestel fabriceren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten