GadgetGear.nl

Goral Y5 wil ‘s werelds goedkoopste wearable met bloeddrukmeting worden

In China is zojuist de Goral Y5 gepresenteerd. Een nieuwe wearable die het prijstechnisch moet opnemen tegen de Xiaomi Band 2. Voor $15,99 krijg je een indrukwekkend lijstje specs om de pols.

De Goral Y5 is een IP67 waterdichte wearable. Er zouden alleen maar roestbestendige metalen in zijn gebruikt, dus in theorie zou zelfs het zilte zeewater geen probleem mogen zijn… in theorie.

Het bandje komt met een kleuren display en een hartslagmeter. De optische hartslagmeter zou ook in staat zijn om het zuurstofgehalte in het bloed te meten en zelfs de bloeddruk. Verder zitten er de bekende metingen in voor gebruik tijdens sport en slaap. Bovendien krijg je natuurlijk alle belangrijke notificaties op het display.

Briljant is dat je geen bijzondere kabel nodig hebt om de wearable te laden. Wanneer je het bandje er af haalt, leg je een paar USB contacten bloot. Je steekt hem dan direct in een USB-A poort.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten