Goral Y5 wil ‘s werelds goedkoopste wearable met bloeddrukmeting worden

In China is zojuist de Goral Y5 gepresenteerd. Een nieuwe wearable die het prijstechnisch moet opnemen tegen de Xiaomi Band 2. Voor $15,99 krijg je een indrukwekkend lijstje specs om de pols.

De Goral Y5 is een IP67 waterdichte wearable. Er zouden alleen maar roestbestendige metalen in zijn gebruikt, dus in theorie zou zelfs het zilte zeewater geen probleem mogen zijn… in theorie.

Het bandje komt met een kleuren display en een hartslagmeter. De optische hartslagmeter zou ook in staat zijn om het zuurstofgehalte in het bloed te meten en zelfs de bloeddruk. Verder zitten er de bekende metingen in voor gebruik tijdens sport en slaap. Bovendien krijg je natuurlijk alle belangrijke notificaties op het display.

Briljant is dat je geen bijzondere kabel nodig hebt om de wearable te laden. Wanneer je het bandje er af haalt, leg je een paar USB contacten bloot. Je steekt hem dan direct in een USB-A poort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram