Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fitbit introduceert nieuwe, slanke fitnesstracker

Fitbit heeft een nieuw lid aan haar familie toegevoegd. Het betreft de Fitbit Alta die vooral modieus is. De tracker is zeer slank vormgegeven en met een hele serie verschillende bandjes verkrijgbaar.

De behuizing van de Fitbit Alta is gemaakt van RVS en tot een zachte glans gepolijst. De polsbandjes van de Fitbit Alta zijn verwisselbaar zodat je de wearable goed op jouw outfit kunt afstemmen. Bovendien bevat het assortiment niet alleen bandjes van verschillende kleuren, maar ook van verschillende materialen.

Fitbit-Alta-Kleuren

De Fitbit Alta bevat onder anderen reminders to move, SmartTrack bewegingsdetectie, wekelijkse bewegingsdoelen en 24-uursmetingen van activiteit- en slaappatronen. Alle belangrijke informatie is via het OLED display af te lezen.

Beschikbaarheid

De Fitbit Alta zal net als de Fitbit Blaze vanaf maar in de schappen liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.