Dit zijn Ikea’s eerste Bluetooth speakers

Ikea experimenteerde al eens met TV’s en stort zich nu helemaal op audio. Niet alleen kondigde het op het randje van vorig jaar een samenwerking met Sonos aan (net als interieurmerk Hay), maar nu presenteert het ook eigen speakers.

De Ikea Eneby speakers komen we voor het eerst tegen op de Amerikaanse site van de Ikea. Het lijkt erop dat de meubelgigant een modulaire aanpak heeft genomen. Daarbij lanceert het in eerste instantie een 20CM en 30CM versie van de speaker.

Wanneer je de speaker koopt, kun je verschillende afwerkingen kopen om de speaker in jouw interieur in te passen. Optioneel biedt Ikea ook een accupack aan met een accuduur van maximaal 10 uur. Zo kun je de bluetooth speaker ook mee naar buiten nemen. Tenslotte komt er nog een optionele standaard voor de Ikea Eneby.

De 20 CM grote Ikea Eneby gaat in de VS $49 kosten. Het 30CM model $89. Hoewel Ikea doorgaans toch een beetje een prijsvechter is, zijn deze prijzen stevig. Vooral omdat er bijvoorbeeld nog een accupack van $20 bij komt. De standaard is met $10 wel weer lekker goedkoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram