GadgetGear.nl

Ikea komt in 2019 met Sonos producten

Gister was er ineens groot nieuws vanuit Ikea. De blauw-gele grootmacht in flatpacks gaat samenwerken met het meest iconische merk onder de multiroom speakers; Sonos. Maar wat kunnen we verwachten?

Ikea is al langer bezig om meubels en tech met elkaar te verenigen. In 2015 was het Ikea dat als eerste massaproducent meubels produceerde met geïntegreerde draadloze laders. In 2016 volgde Ikea’s Zigbee verlichting waarmee het merk direct de aanval opende op Philips Hue. Voor geluid lijkt Ikea niet de aanval, maar de samenwerking op te zoeken.

Akoestiek is een lastig onderwerp van veel te maken heeft met materiaalgebruik en domme speakers verliezen martaandeel aan slimme speakers. Het is dus heel interessant om te zien dat juist Ikea een merk als Sonos opzoekt. Van de andere kant, Sonos staat weer niet bekend als een merk dat met andere merken producten uitbrengt. Tot nu toe leefde Sonos echt op haar eigen eilandje en is het merk behoorlijk succesvol geweest.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Ikea is nog niet heel specifiek in wat het met Sonos gaat doen. Er zijn twee zaken waar de samenwerking gemakkelijk in gezocht zou kunnen worden. Om te beginnen het fysiek integreren van Sonos speakers in het interieur. Dus standaards en muurbeugels. Daarnaast zou Ikea de bediening van de speakers in het interieur over kunnen nemen. Geen hele moeilijke stap omdat Sonos haar API open heeft gezet. Ikea zou op deze manier gemakkelijk licht en geluid kunnen combineren in haar productlijnen. Natuurlijk zou het ook kunnen dat Ikea een eigen lijn Sonos speakers krijg die echt passen binnen de ontwerpen van Ikea, maar wat is de meerwaarde daarin voor Sonos? We gaan het zien in 2019, dan verwacht Ikea de eerste producten te presenteren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten