GadgetGear.nl

Cherry introduceert flinterdun toetsenbord met switches

Toetsenbordenfabrikant Cherry heeft deze week haar KC 6000 SLIM gepresenteerd. Dit ultradunne toetsenbord heeft een beetje de looks van Apple met een vleugje gaming lifestyle en vooral… Cherry switches!

Met name onder Gamers, zijn toetsenborden met Cherry switches zeer geliefd. Ook ik tik duizenden woorden per dag op een toetsenbord met Cherry switches. Momenteel de HyperX Alloy Elite RGB. Maar doorgaans zijn dit soort toetsenborden erg hoor. Iedereen die net even wat meer tikcomfort wenst kan nu uitkijken naar de Cherry KC 6000 SLIM.

De Cherry KC 6000 SLIM is een zeer plat toetsenbord met verlichting. De knoppen in het toetsenbord zijn voorzien van Cherry SX switches. Hierdoor zijn de toetsenborden nog maar 1,5CM hoog op het dikste punt. De knoppen zelf rusten op een metalen backplate woorden deze altijd dezelfde afstand houden, ongeacht waar jouw pols rust. Rubber voetjes houden de ramplank op haar plaats.

De knoppen zelf zijn laser gegrafeerd. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast. Dat de toetsenborden toch vooral voor op kantoor zijn gemaakt, zien we in de speciale toetsen die Cherry heeft toegevoegd. Nouja, vooral in de knop om de rekenmachine te starten.

Beschikbaarheid

De Cherry KC 6000 SLIM ligt vanaf komende maand in de winkel voor €40 in het zilver en zwart.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.