GadgetGear.nl
Tesla Model S

Terugroepactie Tesla Model S Sedan

Tesla is een grote terugroepactie gestart voor haar Model S Sedan uitvoering. De auto’s blijken een probleem te hebben. Er zit een fout in de stuurbekrachtiging.

Tesla roept alle Model S Sedan auto’s terug die voor april 2016 zijn gebouwd. Daarna is kennelijk een ander systeem gebruikt of een aanpassing uitgevoerd op het stuurbekrachtigingssysteem. In totaal moeten 123.000 elektrische auto’s terug naar de dealers.

Het probleem lijkt hem te zitten in de bouten van de stuurbekrachtiging. Hierop kan roestvorming ontstaan. Dit vond vooral plaats in koude landen waar veel pekel op de weg werd gestrooid. Een deel van de stuurbekrachtiging wordt vervangen om het probleem op te lossen. Zover bekend bij Tesla, heeft het probleem nog niet voor ongelukken gezorgd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten