Mycroft Mark II, de virtuele assistent zonder winstoogmerk?

kopen


→ Check de laagste prijs bij IndieGoGo

In de oorlog om de virtuele assistenten zijn het vooral Amazon, Apple en Google die met elkaar in de clinch liggen. Met de vrolijke Mark II probeert Mycroft een bijzonder alternatief te bieden.

De Mycroft Mark II is namelijk geproduceerd op basis van open source software. Het wordt dus door meerdere mensen beheerd. Bovendien is privacy erg belangrijk. De gesprekken die de Mycroft Mark II hoort, worden niet doorgestuurd naar de cloud om later te gebruiken voor advertenties e.d.

Toch kleven er ook minpunten aan het idee. Het ontbreken van cloud computing levert een beperkte rekencapaciteit op om spraak naar opdrachten te vertalen. Bovendien is het maar de vraag hoeveel domotica producten zich door de Mycroft Mark II laten aansturen. Het origineel was in ieder geval succesvol genoeg om met een tweede te komen.

kopen


→ Check de laagste prijs bij IndieGoGo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.